logo_bronzing_golden

Anpassad efter din hudton

Produkterna vi använder är utvecklade för att framhäva det bästa hos din egen hudton. Med en unik formula ger vi dig den perfekta nyansen som passar din hudton och dina önskemål.

På Cardell´s utförs spraytanningen av bronzingutbildad personal med högsta servicekänsla. Låt oss bronza dig – och vi garanterar att du blir nöjd med resultatet! 

Hos Cardell´s på Östermalm i centrala Stockholm erbjuds du en unik spraytan med snabbt aktiverande ämnen, vilket gör att du kan duscha redan samma dag efter din bronzing.

Med en unik formula kan vi ge dig den perfekta nyansen för just din hudtyp. Kombinationen av naturliga ingredienser, fruktextrakt, aminosyror och kraftfulla antioxidanter, hjälper bronzen att utvecklas snabbare, samtidigt som den tränger djupare in i huden och skapar en naturlig färg med mycket lyster som varar länge.
Produkterna är cruelty-free & veganska samt har endast en svag hint av doft från arganolja.

FULL BODY 395 kr

Helkropps bronzing för en perfekt solkysst look.
Tid ca 30min.

DUO FULL BODY 600 kr

Helkropps bronzing för 2personer.
Tid ca 45min.

UPPER BODY 295 kr

Halvkropps bronzing för dig som endast önskar en solkysst look i ansikte, dekolltage och
armar. Vi rekommenderar att du bronzas till midjan för ett naturligt avslut.
Tid ca 30 min.

LOWER BODY 295 kr

Halvkropps bronzing för dig som endast önskar en solkysst look på benen.
Tid ca 30 min.

BRONZING FOR MEN

Bronzing el spraytan som det också kallas är ett snabbt, smidigt och hälsosamt sätt att skaffa sig en fräsch bränna lagom till vårens och sommarens uteserveringar och fester.
Bronzing For Men utförs av Bamo och Mustafa.

Tips & förberedelser!

För att få en jämn och snygg färg som håller länge, så är förberedelserna A och O. För bästa resultat, kom med en fräsch och skrubbad hud – så fäster bronzingen mycket bättre.

Tänk på att undvika användning av tvål och oljebaserade produkter ett dygn innan din bronzing. Dessa produkter kan lägga sig som en barriär mot huden, som stoppar brun utan sol-produkten från att aktiveras. Använd inte heller fuktgivare, parfym, deodorant eller smink samma dag som du utför behandlingen, då resultatet kan bli ojämnt.

På salongen erbjuder vi alla våra kunder sminkborttagning, fotskydd, hårnät, engångstrosa samt en barriärkräm för torra hudpartier. Engångskalsong finns tyvärr inte, så ta med en lämplig kalsong eller badbyxa att bli bronzad i.

Följ nedan guide innan och efter din bronzing. Detta ger dig de perfekta förutsättningarna för att få en jämn färg med härligt glow!

Before bronzing

Wax/shave

Vaxa/raka dig senast 48 timmar innan behandlingen. Detta hjälper porerna att stänga sig och minskar risken att de drar åt sig färg.   

Exfoliation is key!

Skrubba och återfukta huden senast 24 timmar innan du ska på spraytan eller applicera bronzingprodukter hemma. Ge lite extra kärlek åt särskilt torra partier som armbågar, knän, anklar och eventuella torra fläckar.

makeup

No makeup

Se till att du är osminkad och att din hud är ren och torr. Skulle du mot förmodan ha make-up så tillhandahåller vi sminkborttagning som du kan använda dig av.

At Cardell´s

Innan du bronzar dig hos oss så förser vi dig med hårnät och fotskydd. Vi har också hårsnoddar, sminkborttagning och en barriärkräm som du kan applicera på torra områden innan din behandling.

After bronzing

Clothes

Bär gärna mörka, lösa kläder och löst sittande skor efter spraytan. Tighta kläder och underkläder kan orsaka märken. Överskottsfärgen kan lämna fläckar på dina kläder, men dessa går bort i tvätten. No worries!   

shower

First shower

Låt din spraytan verka enligt individuell rekommendation, duscha därefter utan tvål i ljummet vatten i ca 2-3 minuter. Den bruna överskottsfärgen rinner av, medan pigmenten i bronzern aktiveras och sedan djupnar de kommande timmarna. Klappa huden torr. Gnugga eller skrubba inte huden.

Rehydrate

Använd helst inte duschkräm, schampoo eller exfolierande produkter under de första 24 timmarna efter behandlingen. Därefter är detviktigt att återfukta huden varje dag efter användning av bronzingprodukter.

Enjoy!

Njut av din nya gyllene hud och härliga glow. Det är du värd!

Wedding glow

Hos Cardell´s hjälper vi dig att få den perfekta färgen för din speciella dag. När vi bronzar dig som är en kommande brud & brudgum är vi såklart extra måna om att få dig att känna dig bekväm.

Våra färger är speciellt framtagna för att ge en fin naturlig ton, dessutom är de luktfria och ger dig känslan av en helt naturlig solkysst look. Ingenting mindre än vad din stora bröllopsdag förtjänar! Passar alla hudtyper.