BHBD

Extensions

BHBD

BHBD extensions är av högsta hårkvalité och detta är något som måste upplevas. Det ger en mjuk och levande känsla som liknar din egna hårkvalitet, stylingen håller längre. Dessutom är det praktiskt; det sväller inte, trasslar sig inte, och har tunna slitstarka fästen.

BHBD ÄR HÅR AV BÄSTA KVALITET – 100 % Remy. Etiskt handlat hår. Speciellt utvalt för den svenska och nordeuropeiska marknaden. Ingen ytskiktsbehandling, fjällskiktet är kvar. Vackra unika färger som kan kombineras efter ditt önskemål. BHBD finns i 3 längder: 35 cm, 50 cm och 60 cm.

SKONSAM TEJP – BHBD använder sig av skonsam tejp som är speciellt utvecklad för håret. Kan sättas i de allra tunnaste håren och inga tejprester fastnar. Basen på fästena är 3 cm och detta för att minimera belastningen på håret.

BHBD

HAIRTALK

HAIRTALK extensions är hår av bästa kvalité, håret är noga utvalt för att passa den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning!

HAIRTALK är etiskt handlat FAIRTRADEMÄRKT tempelhår, vilket gör att du som kund kan bära ditt hår med stolthet.

PATENTERAT TEJPSYSTEM

HAIRTALK extensions speciella tejp är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste hår, alla kan alltså bära HAIRTALK!

” när du använder hairtalk är du garanterad det mest optimala extension systemet när det kommer till hårkvalité, fästmetod och skonsamhet”
”hairtalk är mer än bara hårförlägning, ändra färg, få stylingen att hålla, möjligheterna är oändliga”
” tejpfästena är extremt tunna och nästan helt osynliga, måste prövas”

ht_logo_black